Produkter

Books

Torben Rif

DKK 175.00 (including 25% moms)

Tai Chi for begyndere - en trin for trin guide, til at lære Tai Chi håndformen, som er den velkendte serie, som man ser kineserne lave om mogene i parkerne, når de bevæger sig i slowmotion.

Serien består af 34 teknikker, som er sat sammen til en lang serie, som typisk tager 4-6 minutter at udføre. Tai Chi Mester Torben Rif guider dig her igennem serien trin for trin - han viser dig i detaljer, hvordan du skal udføre bevægelserne.

 

Torben Rif

DKK 175.00 (including 25% moms)
Tai Chi 18 Qigong - Få mere energi, indre ro, jordforbindelse, styrk kroppen mental og fysisk, fleksibilitet er bare nogle af de fordele du kan få ved at lave qigong. Qigong betyder energi træning eller at arbejde med energi og har eksisteret i østen i mange hundrede år.

Tai Chi 18 Qigong er 18 effektive helseøvelser, hvor du kommer hele kroppen igennem. Øvelserne kan laves af de fleste og kræver ingen forudsætninger eller udstyr og de kan laves hvor som helst. 

Torben Rif

DKK 175.00 (including 25% moms)

Et komplet medicinsk Qigong system 

Stærk ryg og balance er kun to af de mange ting, du får ud af at træne Five Animals Qigong.

Fem Animal Qigong er det ældst kendte dynamiske Qigong-system skabt af Hua Tou (110-207 e.Kr.), en berømt læge indenfor kinesiske medicin. Hua Tou er kendt som faderen til kinesisk medicin. Hans værker anvendes stadig den dag i dag. De fem dyr er den frygtede og utæmmede tiger, den yndefulde hjort, den tunge og klodsede bjørn, den adrætte abe og den flyvende trane.

BONUS - få tilhørende video med helt gratis.

Torben Rif

DKK 175.00 (including 25% moms)
Indre ro, harmoni, mental balance, ingen stress….
Six healing sounds Qigong (Liu Zi Jue) er en kombination af øvelser og lyde/vibrationer. Systemet er et af de klassiske Qigong systemer. Bogen guider dig gennem hver enkelt øvelse, med meget præcis instruktion, så alle kan være med.
 
 

Din fysiske bog

DKK 298.00 (including 25% moms)

Det drejer sig om at leve livet i nutiden, helt fri af fortidens oplevelser og begrænsende overbevisninger.

Bogen her handler om, at få ryddet op i fortiden - den drejer sig, om at give slip på de oplevelser og overbevisninger vi har fra fortiden, som forhindre os, i at leve det liv du drømmer om - Jeg giver dig Tai Chi Mesterens 4 grundprincipper til, hvordan du får ryddet op og giver slip.

Jeg har selv oplevet, at have en følelse af, at jeg har meget mere at byde på, men ikke kunne ændre mine vaner og gav fortidens oplevelser skylden - Jeg lærte det den hårde vej, men sådan behøver det ikke at være - læs om hvordan, jeg brød mine vaner, genfandt den indre "kriger" - styrken til at gøre det, som jeg ved at jeg skal gøre, for at få det liv jeg drømmer om.

Five animals, Six sounds & Tai Chi 18 Qigong

DKK 398.00 (including 25% moms)

Qigong for alle - Den bedste investering du kan gøre for at få en god start.

Med denne Qigong bogpakke får du Torben Rif's 3 undervisningsbøger, som omhandler serierne Five Animals, Six Sounds og Tai Chi 18 Qigong.

Her få du 3 vidt forskellige Qigong serier, både når vi snakker udførelse og sværhedsgrad.

Five Animals og Six Sounds Qigong er del af det man kalder medicinsk Qigong. Her arbejder vi meget mere målrettet med forbindelsen til meridianerne og dermed de indre organer m.m.

Hver bog koster normalt kr. 175,- inkl. forsendelse.

Køb den samlet Qigong Bogpakke for kun kr. 295,-

SPAR kr. 230,-