Produkter

Mentorforløb

Personligt Lederskab (12 ugers forløb)

DKK 25,000.00 (including 25% moms)
DKK 15,000.00 (including 25% moms)

GIV SLIP & Tag Magten Tilbage

12 ugers forløb med fokus på at genfinde din indre styrke - et forløb, hvor vi stiller skarpt på dit mål, hvorfor du vil opnå det og lave en effektiv plan for at nå det. Et forløb som er bygget på redskaber fra mine sidste 30 år med personlig udvikling og Tai Chi krigerens verden - redskaber der virker.

DET SKAL VÆRE ENKELT, SIMPELT & EFFEKTIVT

Mentaltræneruddannelse

DKK 38,000.00 (including 25% moms)
DKK 28,000.00 (including 25% moms)

På rejsen Fra Coach til iMENTOR vil du få et dybt indblik i hvordan krigerens mindset fungerer, hvordan du selv kan implementere det uden at du selv skal til at slås – vi tager det bedste og har fuld fokus på mentaltræning på højeste niveau.

Du er måske coach eller også arbejder du med udvikling af mennesker og ønsker at hjælpe folk med at få succes og udleve deres drømme. Du har måske allerede noget uddannelse og erfaring med coaching, men savner en skarp og effektiv måde til at hjælpe dine kunder med at give slip.

Du er god til at hjælpe andre, men får ikke taget dig af dig selv - du kæmper med at implementere dine egne redskaber og er frustreret over det. Du kæmper med at have et naturligt kundeflow, du kæmper fra måned til måned for at overleve med din forretning.