Væk din indre kriger - iMENTOR Mindset - Vejle 23/11-24

Contact information

We'll send your receipt and other important info to this email.

Billing address

Participants:
Participant
Add participant

Order summary

Skærmbillede 2024-08-13 kl. 20.16.24

Væk din indre kriger - iMENTOR Mindset - Vejle 23/11-24

En dag hvor du rykker dig fri af fortidens oplevelser - En dag med fokus på energi, glæde og livskvalitet.

Alt for mange af os tilpasser os, til omgivelserne og til hvad andre ønsker. Vi vil gerne gøre det så godt som muligt og vi vil gøre andre glade, men det er her, at vi er på vej, til at miste os selv og når vi gør det, så forsvinder forbindelsen til os selv - vi er på vej til at miste os selv. Udfordringen med at sige fra og frygten for at miste.

Kunsten er at være dig, være tro mod dig selv, være autentisk - du ved godt hvem du inderst inde er eller har du glemt det?

Vejen til mere glæde, ro og kærlighed i dit liv er forskellig, men der er nogle grundlæggende ting, og det er dem vi tager fat i på denne heldags workshop. 

Væk din indre kriger - iMENTOR Mindset

Har du oplevet følelsen af at være fastlåst i fortidens oplevelser?

Vi kender det alle sammen på et eller andet niveau - vi gør det vi plejer, vi tænker det vi plejer, vores overbevisninger om livet er de samme, som de var for år siden og vores vaner er de samme - Når vi så forsøger at ændre os, vores vaner og overbevisninger, så går det godt i nogle få dage, hvorefter vi falder tilbage og gør det vi plejer.

På denne dag tager vi fat i de 3 grundlæggende årsager til, at vi hænger fast og har så svært ved at rykke os fri af vores fortid - Du vil forstå hvorfor du har været fastlåst i så mange år og du vil lære hvordan du kan ændre det, så du igen kan skabe mere ro, glæde og kærlighed i dit liv.

Det handler om, at skabe styrken, til at være tro mod dig selv, være autentisk og bare være dig, så bliver livet en leg.

Væk din indre kriger - iMENTOR Mindset
Seminar i Vejle den 23. november 2024 fra kl. 10.00 til 17.00
Bygningen - den store sal.


EARLY BIRD
Tjek hvad din pris er, når du tilmelder dig i dag.

VIGTIGT
Skulle du mod forventning have udfordringer med gennemføre betalingen, så kan du betale beløbet via mobilepay til 473047.
Gør du du det, er det VIGTIGT, at du skriver hvad det drejer sig om og efterfølgende sender en mail til mail@torbenrif.com med navn og email på deltagerne.

DKK 1,495
Total due DKK 1,495
including 25% moms DKK 299.00

Payment information

All transactions are secured using 256-bit encryption.